FAQ

1. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

3. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ONLINE;

4. ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ;

5.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

7. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

8. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ;

9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

10. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

 

 

1. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα και μέχρι πέντε (5) τεμάχια είναι 4 euro. Από 5 τμχ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι 6 euro.

Αν επιλέξετε αντικαταβολή στους τρόπους πληρωμής, στα έξοδα αποστολής προστίθεται το ποσό των 2 euro.

Για τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.* Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας.

 

2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας :) Μετά από κάθε παραγγελία λαμβάνετε ένα mail στο οποίο βλέπετε τι ακριβώς έχετε παραγγείλει και τι τρόπο πληρωμής έχετε επιλέξει. Αν θεωρείτε ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος ή θέλετε να ακυρώσετε τη παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail (mk@mosquitokillers.gr) ή τηλεφωνικά (210 2834306 - 6944 432377) για να διορθώσουμε τη παραγγελία σας.

 

3. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ONLINE;

Ναι! Χρησιμοποιούμε ασφαλή server ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα στοιχεία των συναλλαγών σας παραμένουν ασφαλή. Η online παραγγελία είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να παραγγείλετε τα προϊόντα μας. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κανένα από τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύετε στο σύστημά μας και τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας παραμένουν ασφαλή. Αν παρ' όλα αυτά θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας χωρίς πιστωτική κάρτα μπορείτε να διαλέξετε κάποια άλλη μέθοδο πληρωμής.

 

4. ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ

Στη τελευταία υποκατηγορία στις κατηγορίες Guys & Girls καθώς και στο πορτοκαλί banner στη κορυφή της σελίδας θα βρείτε τις διαστάσεις για το κάθε ρούχο. Τοποθετήστε ένα παλιό σας, αντίστοιχο ρούχο, σε μία επιφάνεια, μετρήστε τις διαστάσεις και δείτε σε ποιο μέγεθος αντιστοιχεί. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2834306

 

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να την επιστρέψετε εντός 14 ημερών για εγχώριους πελάτες ή 30 ημερών για πελάτες του εξωτερικού.

Για την επιστροφή θα σας ζητηθεί:

  1. Να επιστρέψετε το προϊόν μαζί με την απόδειξη αγοράς στη διεύθυνση Mosquito Killers, KΩ 28 , MΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
  2. Να επιβαρυνθείτε με το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής.
  3. Να βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο που επιστρέφετε δεν έχει φορεθεί ή φθαρεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές φορεμένων αντικειμένων για λόγους υγειυνής.

 

6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤIΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας φτάνετε σ΄ένα σημείο που σας ζητάει να ορίσετε τρόπο πληρωμής, Αν βλέπετε το site στα ελληνικά επιλέγετε ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, αν το βλέπετε στα αγγλικά επιλέγετε PAY ON DELIVERYΜε την επιλογή αυτή η παραγγελία, παραδίδεται από τη Γενική Ταχυδρομική ή την ACS και εσείς πληρώνετε κατά τη παράδοση. Η αντικαταβολή δεν υφίσταται σαν τρόπος πληρωμής για πελάτες εξωτερικού.

 

7. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ναι! Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό μπορείτε να παραλάβετε ένα Mosquito Killers.

 

8. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ;

Θα λάβετε ένα απαντητικό email από το σύστημά μας το οποίο θα σας επιβεβαιώνει για την επιτυχία της παραγγελίας σας. Το μήνυμα αυτό θα φέρει ένα κωδικό παραγγελίας τον οποίο θα ήταν χρήσιμο να αποθηκεύσετε αν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

 

9. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Ναι. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας σύμφωνα με την κατάστασή της. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι ακόμα ανοιχτή τότε πολύ ευχαρίστως να προχωρήσουμε στις αλλαγές που θέλετε. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια αλλαγή οπότε βεβαιωθείτε ότι θα επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για τυχών αλλαγές. 

 

10. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παρακαλούμε αποστείλετε μας ένα email στο mk@mosquitokillers.gr με τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Επωνυμία καταστήματος
  • Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση και τηλέφωνο
  • Brands που εμπορεύεται το κατάστημα
  • Φωτογραφίες του καταστήματος (εσωτερικά, εξωτερικά)

**Διευκρίνηση**

Δεν συνεργαζόμαστε με Online καταστήματα χωρίς φυσική έδρα.