Απορρητο

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 


 

1. H www.mkaywear.com δεσμεύεται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνουμε από εσάς. Εμείς θα σέβονται απολύτως τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων στην Ελλάδα.

2. Ο σκοπός της δήλωσης αυτής είναι η επεξήγηση της συλλογής των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε και για ποιό λόγο τις χρησιμοποιούμε.

3. Όταν παραγγέλνετε, πρέπει να γνωρίζουμε το όνομά σας, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε και να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας. Έχετε τη δυνατότητα να παρακρατείτε προσωπικές πληροφορίες που δεν απαιτούνται για τη διαδικασία της παραγγελίας.

4. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την πληρωμή και την επεξεργασία του σκοπού της παραγγελίας σας.

5. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας κρατήσουμε ενημερωμένους σχετικά με προσφορές που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

6. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας στην αποθήκευση και τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών που μας δώσατε, για την πρόληψη της άνευ αδείας πρόσβαση σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας για την προστασία των δεδομένων.

7. Δεν συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες για εσάς, εκτός όταν συγκεκριμένα παρέχονται εν γνώσει. Προκειμένου να διατηρηθεί η ακρίβεια των δεδομένων μας, μπορείτε να ελέγξετε, ενημερώσετε ή να αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία σας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail.

8. Για την διαδικασία συναλλαγής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, η τράπεζα ή οργανισμός μπορεί να απαιτήσει την επεξεργασία για να ελέγξει τα στοιχεία σας για την άδεια, δηλαδή εκτός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος). Τα στοιχεία σας δεν θα μεταφερθεί εκτός του ΕΟΧ για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

9. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το απόρρητο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο mkay@mkaywear.com